Alege din producatorii noștri:

Brandul LA ESCANDELA situat langa Marea Mediterană, constituie cel mai mare complex de producție din lume de tigla ceramica, cu o suprafață de fabricație de 55.000 m2, garantând o capacitate de răspuns imediat oriunde în lume, iar in Europa LEXTOM ROOF putand livra in maxim 72 de ore prin LEXTOM TRANS ASD.

Aplicarea noilor tehnologii în procesele sale de producție este o constantă care permite să ofere cele mai avansate facilități din sector. Procesele de producție complet automatizate garantează standarde unice de calitate și servicii într-una dintre cele mai mari producții din întreaga lume.

Brandul TEJAS VEREA lider in vanzarea de tigla ceramica in America de Sud, situat in cealalta parte a Marii Mediteranene, mai exact langa Oceanul Atlantic in Spania a onorat LEXTOM ROOF sa fie distribuitor oficial pentru Europa de Est. Cu o capacitate de productie de 50.000.000 de tigle pe an, dorim ca sa facem cunoscuta aceasta marca si in Romania datorita calitatii PREMIUM pe care o ofera tiglele fabricate de ei fiind o buna alternativa raportat la calitate /pret in comparatie cu marcile autohtone deja existente deja pe piata din Romania.Calitatea și respectul pentru mediu, garantează TEJAS VEREA. Un control exhaustiv al materiilor prime și un proces sofisticat de fabricație complet robotizat permite să asigure un produs care depășește toate standardele de calitate. Verea produce Dale curbate, dale ‘S’ și dale plate; toate de o calitate extraordinară. Fiecare dintre cele trei formate este disponibil într-o gamă largă de finisaje și dimensiuni care sunt perfect adaptate diferitelor tipuri de suport sub plăci.

ro_RORomanian