Ön építész
vagy designer?

okos megoldások

Ha használja termékeinket, és nyilvánosságra kívánja hozni portfólióját, regisztrálhatja őket az alábbi űrlapon.
Ellenőrzésük után közzétesszük őket az oldalon.

LÁSD AZ ŰRLAPOT
Gyártási folyamat:

A jól végzett munka kiválósága

A cserép különleges összetételű mediterrán agyagból készül, amelyet szabadban és beltérben tárolnak, hogy homogén maradjon a kompozíció. Ezt követően az agyagot az eljárás számítógépesítése miatt összetörik és pontos arányban összekeverik egyes terméktípusokkal. Ez rendkívül finom és teljesen homogén szemcsét eredményez. A kompozíciót ezután összekeverik, és extrudálási eljárással, amelynek során a keveréket vákuumnak vetik alá és maximálisan tömörítik, készen áll a különböző típusú burkolólapok gyártására, teljes körű garanciával.

Hívjon minket

0040763573590

100

évnyi garancia

Fotovoltaikus panelek

Közelebb a természethez

Színek

Természetesen. Mindaddig, amíg ugyanazt a formátumot megőrzik, a színek keverhetők, egyedi és teljesen testre szabott kompozíciókat hozva ezétal létre. Galériánkban különböző példákat találhat a különféle kombinációkra, ahol ugyanazon a tetőn 3-4 színt kevernek össze. Műszaki osztályunk áll az ön rendelkezésére, amely tanácsot ad az ön otthonának legjobb kombinációiról.

A zománc a ragyogás mellett biztosítja a víz lepergeését a felületről, így idővel tartósabb színt biztosít, mint az engobozott cserép. Ez mindig a jó cserepek telepítésének előfeltétele, amelyben a tető jobb teljesítményének és tartósságának elérése érdekében jó szellőzést kell végezni a cserép alatt az eresztől a gerincig, szellőzőlemezekkel.

Kerámia tető behelyezése lehetővé teszi a hőszigetelést, télen +3º és nyáron -3º eltéréseket, elősegítve a ház energiatakarékosságát. Sötét színek esetén, mint bármely más anyag esetében, a hőelnyelés nagyobb, ezért a tendencia az, hogy a melegebb területeken világosabb színeket használjanak, míg a hidegebb területeken több színt használnak: vöröses és sötét. Mindenesetre érdemes megjegyezni a kerámia cserép által kínált magas fokú hőszigetelést a többi fém-, műanyag- vagy betoncseréphez képest. Ez a jobb termikus viselkedés fokozódik a csempe helyes telepítésével, különösen a lejtés és az alacsony tetőszellőzés tekintetében.

A lemezek különböző agyagkompozíciókból készülnek, amelyek természetes anyagok lévén, enyhe tónusváltozásokat mutathatnak égetés után. Ez a fehér agyagokban kifejezettebb lehet, mivel érzékenyebbek. Annak érdekében, hogy homogénebb tetőt kapjon, és ne vegyen észre ilyen apró eltéréseket, ajánlatos a raklap különböző darabjait összekeverni, mert a csempe felületek szerinti elhelyezése nem rendelkezik előre meghatározott sorrenddel.

A LEXTOM ROOF által forgalmazott cserepek

Az Ön igényeinek és ízlésének leginkább megfelelő tető kiválasztásának lehetőségei:

A LEXTOM ROOF márkáinak sokoldalúsága öt fő csempeformátumot tartalmaz: vegyes, ívelt, lapos, Visum3 és lapos, olyan formátumok, amelyek a legszélesebb színkombinációval rendelkeznek, amelyek bármilyen típusú építészeti igényt lefednek: a gyarmati projektektől a legmodernebbig.


Ezeket a termékeket a tetőkhöz tartozó speciális alkatrészek és kiegészítők széles választéka egészíti ki, amelyek megkönnyítik az összeszerelést, és tökéletes és csiszolt felületet kölcsönöznek a tetőnek.


Minőségi termékek, amelyeket több mint 65 országban, 5 kontinensen megtalálhatók: a LEXTOM ROOF által forgalmazott márkák burkolólapjai megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak nemzeti és nemzetközi szinten (például AENOR, AFNOR, ICC-ES, DIN EN-1304, NOA… ), A gyártási folyamat során szigorú és állandó minőségellenőrzésének köszönhetően lehetővé teszi számunkra, hogy maximális garanciával értékesítsünk termékeket világszerte.

Szolgáltatás és elkötelezettség: A La Escandella szolgáltatását a több mint 55 000 m2-es kombinált gyártótér és a 230 000 m2-es tárolóhely biztosítja, ami garantálja az azonnali ellátást a világ bármely pontján.
Ezenkívül a vállalat elkötelezett az innováció mellett. Napi fejlesztéseket épít be a termékfolyamataiba és minket választott a KELET EURÓPA hivatalos forgalmazóivá.

Garantáljuk, hogy a kerámia burkolólapok és tartozékaik a gyártástól számított 35 évig - a választott típusoktól függően - 100 évig nem rendelkeznek gyártási hibákkal (beleértve a fagyállóságot).

Páratartalom szabályozás

Ennek során valós idejű páratartalom-szabályozást végeznek szondákkal. A szárító kijáratánál a csempe díszített és egyedileg osztályozott.

Azok az alkatrészek, amelyek nem felelnek meg a magas minőségi előírásoknak, újrahasznosításra kerülnek. Az égetés alagút kemencében történik, amelyet egy kiegyensúlyozó hőszabályozó rendszer vezérel.

Kerámia cserép

A kerámiatetők kulcsfontosságú szerepet játszottak a lakások védelmében és díszítésében a történelem során, lehetővé téve számunkra, hogy megvédjük az épületeket a kedvezőtlen időjárási körülményektől, valamint integráljuk őket a különböző színek és formák miatt a földrajzi és építészeti környezetbe.
Konkrétan azt is mondhatjuk, hogy a kerámia cserép tetők a vízszigetelést, hőszigetelést, tűzállóságot, szél- és gőzzárást, hangszigetelést és a környezet tiszteletben tartását érik el.
Jelenleg a kerámiatetőket más alternatív anyagokkal összehasonlítva választják, nemcsak esztétikai tulajdonságai, hanem a legszigorúbb éghajlati viszonyok között való viselkedése miatt is, ami a tető tartósságát és a környezethez való illeszkedését biztosítja. A kerámiacserepeink használata a legjobb minőség / ár kombinációt garantálják, és a mi MÁRKÁINK cserepeihez, a választott modelltől függően, 35 év és 100 év közötti garancia jár.

A tetők tartozékai vagy speciális alkatrészei elsősorban a tető megfelelő működését és tartósságát biztosító elemek. Ezek a darabok ugyanabból az anyagból készülnek, mint a cserép (égetett agyag), és lehetővé teszik a tető szingularitási vagy megszakítási pontjainak megoldását. A különböző országok összes műszaki kódja előírja a burkolatok összeszerelésekor a különleges alkatrészek használatát. Ezeknek a daraboknak a használata elengedhetetlen az egyedi pontok megoldásához, biztosítva velük a tető tömítettségét, egyenletességét és esztétikáját. Ez lehetővé teszi a szerelő számára, hogy a tetőket megszárítsa, gyakorlatilag habarcs használata nélkül, ezáltal garantálva a csempe tulajdonságait, és ezzel elkerülve az olyan problémák megjelenését, mint a nedvesség, a forgácsolás stb. olyan minőséget, amelyet egy kiegészítő táska szerez, ahhoz képest, amelyet nem használ, magasabb esztétikai értéket és ezáltal hozzáadott értéket biztosítva. A LEXTOM ROOF minden cserépmodelljéhez a fent említett céloknak megfelelő speciális alkatrészek széles skáláját kínáljuk.

Az elmúlt években nagyon divat lett a régi épületekből "mentett" csempék újrafelhasználása. Ez azonban elég bosszantó lehet, ha a származását és a gyártását nehéz meghatározni.
A CTE (Műszaki Építési Szabályzat) megköveteli a munkában használt fogyóeszközök dokumentációjának ellenőrzését (címkézés, gyártói garancia és terméktanúsítványok); A "mentett" és nem jóváhagyott csempékhez vagy értékesítés utáni szolgáltatásokhoz nehezen beszerezhető dokumentumok, így azok csak esztétikai elemekké válnak, és nem kerámialapokkal.

Ha tetőbővítésre vagy részleges javításra van szüksége, akkor könnyen azonosíthatja a gyártót és a modellt a cserép alján található utasításokban. Ha bizonyos következmények miatt az említett modell már nem található, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a LEXTOM ROOF -tal, ahol megpróbáljuk megtalálni ugyanazon modell készleteit Európa több mint 1500 forgalmazójánál. Ha még ebben a formában sem találja meg a szükséges modellt, javasoljuk, hogy állítsa helyre a teljes tetőt (vagy a tető egy részét), és őrizze meg a régi cserépeket az esetleges javításokhoz, és válasszon egy csempe modellt, amely a lehető legközelebb áll a modellhez és színhez létező.

A KERÁMIA CSERÉPTETŐ KARBANTARTÁSA ÉS ÁPOLÁSA

A cserép és a tartólap közötti szellőzés (más néven mikro szellőzés) meghatározza annak hatékonyságát és a tető tartósságát az évek során. A cserép természetes agyagból készül, ami bizonyos porozitást biztosít számukra, amely lehetővé teszi számukra, hogy "lélegezzenek". A víz felszívódásával és eltávolításával, valamint az épületen belüli nedvesség visszatartásával. Annak érdekében, hogy megakadályozzuk a páralecsapódás és a nedvesség megjelenését, amelyek szivárgáshoz vezetnek a házon belül. Figyelembe kell venni a tetőszerelési előírások betartását, valamint a jó szellőzést és az ezt lehetővé tevő kiegészítők használatát. A szellőzésnek köszönhetően a levegő a cserép alatt áramlik, és lehetővé teszi a folyamatos száradást, valamint csökkenti a gombák megjelenését, ami miatt a tető idővel megőrzi szépségét. Ebből a célból az ereszvonalat és a gerincvonalat soha nem szabad cementtel vagy hasonlóval felszerelni, hanem nyitottnak kell lenni a levegő átjutásának megkönnyítésére, és védeni kell a madarak, rovarok és apró rágcsálók bejutásától.

Páralecsapódás akkor fordul elő, ha a hőmérséklet a környezet harmatpontja alatt van. Ez a folyamat általában télen zajlik, és akkor következik be, ha 2 ° C -nál nagyobb különbség van a hőmérséklet és a hideg felület között (nyugalmi levegővel). A tetőn a páralecsapódás az a kis vízcsepp, amely nyitott tető esetén a levegő koncentrálódik a felület aljára, amikor a hőmérséklet csökken. Ez a páralecsapódás nedvességet okozhat, és folyamatosan károsíthatja a tetőt a gombák és más szervezetek megjelenése miatt. Ez elkerülhető a tető jó beszerelésével és szellőztetésével, amely megkönnyíti a levegő áthaladását és a csempe alatt előforduló nedvesség kiszáradását.

A kerámia csempe természetes agyagból készült termék, ezért porózus. Ez a porozitás az, ami bizonyos fokú áteresztőképességet biztosít számára, amelyet gyártóink az agyag kiválasztási, préselési és égetési folyamatán keresztül szabályoznak, ami kiküszöböli a csempe okozta szivárgás lehetőségét. Az áteresztőképességet, valamint a LEXTOM ROOF által forgalmazott BRANDS lemezek egyéb jellemzőit rendszeresen mérik és auditálják különböző nemzeti és nemzetközi intézetek, amelyek a legszigorúbb minősítési tanúsítványokat adják a lapoknak. Általános szabály, hogy amikor vízszivárgás jelenik meg, a legtöbb esetben a csempe kivitelezésével és beszerelésével kapcsolatos problémák (hajlás hiánya, habarcs túlzott használata, szellőzés hiánya, egyes pontok, például kémények, zárása) következményei falillesztések ...), amelyek befolyásolhatják a tető tömítettségét, és ezért vízszivárgáshoz vezethetnek. Minden esetben alapos ellenőrzést igényel egy tetőfedő szakember.

A tetőn megjelenő izom vagy mikroorganizmusok ismertek, általában a cserepek (porozitásuk és természetes állapotuk miatt) bizonyos körülményeknek való kitettsége miatt jelennek meg, mint például a növényzet közelsége, a tető északi tájolása, alacsony lejtés, légszennyezés, valamint a szellőzés hiánya és a habarcs használata.

A verdigris megjelenésének elkerülése szinte lehetetlen feladat, tekintettel a megjelenését okozó tényezőkre, de megelőzhető egy jó száraz telepítéssel, mindenekelőtt elkerülve a habarcs használatát, valamint a csempék és a csempe közötti kötelező mikro szellőzést. a festés.

Másrészt a ház építési területének helyétől és jellemzőitől függően célszerű 3-5 évente lemosni a tetőt, így megszüntetve a felhalmozódott maradványokat, és megakadályozhatja a cserép kiszáradását is valamint az esővíz lefolyásának akadályozását.

Fehér lemezgyűrűkön, úgynevezett kivirágzás jelennek meg a cserép felületén a só vagy karbonát miatt, amelyet a habarcsban használnak a csempe felszerelésére, valamint a túlzott nedvesség és a fedél szellőzésének hiánya miatt. A nedvesség a legszellőzőbb helyiségeken keresztül áramlik, elpárologtatva a vizet, és a csempéken hagyva a sósabb anyagokat, amelyek fehér foltokat okoznak. Annak ellenére, hogy a burkolólapok szigorú sószabályozást biztosítanak, a habarcs és a víz kivirágzást okozhat, amely gyakori a munkálatok során, és amely könnyen visszanyerhető a burkolólapok vízzel történő nedvesítésével és szárításával (mindaddig, amíg a telepítést végzik) és különösen a tető szellőzésére vonatkozó követelmények teljesülnek). Ha a probléma később jelentkezik, azt mindig szakképzett személyzetnek kell elemeznie és kezelnie, akik nemcsak megoldhatják, hanem kijavíthatják az okot is. Általában a területet vízfürdővel, sőt ecettel is megtisztítják, ezáltal eltávolítják a felületi foltokat, de mindig ajánlott minden egyes esetet tanulmányozni és előírni a cserép típusának, beépítésének és egyéb építészeti részleteknek megfelelően.

A kedvezőtlen időjárási viszonyoknak kitett területeken és különösen azokon, ahol a tető közel van a tengerhez, különös figyelmet kell fordítanunk a tetők beszerelésére, még nagyobb figyelmet kell fordítani a szellőzésükre, hogy ne keletkezzenek sók vagy más mikroorganizmusok ami károsíthatja.
A mikroszellőztetés (a fedélzet és a csempe között) lehetővé teszi a csempe megfelelő szellőztetését, gyorsan kiszárítva a tenger közelsége, eső okozta páratartalmat… nagyobb tartósságot biztosítva a csempéknek és természetesen az egész tetőnek.

HA VAN TOVÁBBI KÉRDÉSE,
Ne habozzon kapcsolatba lépni műszaki támogatási részlegünkkel segítségért: contact@lextom-roof.ro

Fotovoltaikus panelek

Közelebb a természethez

Nézzen meg egy részletes videót:

Közelebb a természethez

Fotovoltaikus napelemek
Planum

Nagy hatékonyságú napelem. A napelemek még gyenge fényviszonyok között is maximalizálják teljesítményüket.

Barátságosabbá válik a környező természettel, és maximális hatékonyságot ér el gyenge fényviszonyok között is

Kiváló minőségű EVA és TPT anyagok védenek a repedések és a víz bejutása ellen. 

Ezen anyagok használata növeli a napelemek megbízhatóságát és tartósságát.

Modul típusa: BREC45S-Rab

Maximális névleges teljesítmény: 47

Maximális feszültség: 5,18

Nyílt áramkör feszültség: 6,67

Maximális teljesítményáram: 9,19

Modul hatékonyság: 17%

Segítségre van szüksége bármiben?

+40763573590

Ismert márkák termékei és
A tető valós költségei

neves márkákkal együttműködünk a kerámialapok gyártásában, és ezt jelentős plusznak tartjuk az ügyfeleinkkel való jó együttműködésben

100 +

becsült költségek

80 +

részletes költségek

10 +

házak lefedve

0

panaszok
Szakértői csapatunk

Mindig együtt dolgozunk
Energikus Csapat

Jeoy Smith

CEO, Rooftop

Samantha Riley

CEO, Rooftop

Alfred Gilbert

Rooftop
Információ

Tudja meg a tető árát

  Mi újdonság?

  Legfrissebb hírek
  a szakterületen

  fedezze fel velünk a szakterület legfrissebb híreit

  10 Reason Why Roofing are factmake Easier.

  Roof ake type specimen book survived notte five centurieslso the leapinto electronic are when anunknown print theyaery ook…

  Reason Why Roofing are factmake Easier

  Roof ake type specimen book survived notte five centurieslso the leapinto electronic are when anunknown print theyaery ook…

  Reason Why Roofing Basr

  Roof ake type specimen book survived notte five centurieslso the leapinto electronic are when anunknown print theyaery ook…

  Roofing are fact make Easier 10 Reason

  Roof ake type specimen book survived notte five centurieslso the leapinto electronic are when anunknown print theyaery ook…

  Lépjen kapcsolatba velünk

  További információra van szüksége?

   hu_HUHungarian