Felhasználási feltételek

A weboldal általános használati feltételei

Használati feltételek

1. A weboldal használatával Ön elfogadja ezeket a használati feltételeket. https://www.lextom-roof.ro az alábbi használati feltételek és minden vonatkozó törvény hatálya alá tartoznak. A webhely meglátogatásával automatikusan elfogadja az alábbi feltételeket. Ha nem ért egyet ezekkel a használati feltételekkel, ne lépjen be erre a webhelyre.

2. Ezen a weboldalon https://www.lextom-roof.ro a feltételek minden weboldal felhasználójára vonatkoznak, beleértve azokat a felhasználókat is, akik információval járulnak hozzá a webhelyhez, https://www.lextom-roof.ro tartalmazhat linkeket más webhelyekre, amelyek nem a webhely tulajdonát képezik, https://www.lextom-roof.ro nem vállal felelősséget más webhelyek tartalmáért és/vagy használati feltételeiért. Weboldalunk általános tájékoztatás céljából biztosítja az ezen a webhelyen található információkat, és nem garantálja azok pontosságát egy adott időpontban, bár igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben biztosítani, hogy minden információ pontos legyen a webhelyen való közzétételkor.

3. A weboldal használata - A weboldal ingyenes, a weboldal célja, hogy segítse a felhasználókat a lehető legegyszerűbben, strukturáltabban és leggyorsabban megtalálni a szükséges információkat.

https://www.lextom-roof.ro egy LEXTOM TRANS ASD KFT bemutató weboldal, annak érdekében https://www.lextom-roof.ro ahhoz, hogy garantálni tudja a webhely használatának engedélyezését, be kell tartania az alábbi használati feltételeket:

- a weboldalt kizárólag személyes és nem kereskedelmi célokra használja

- ne másoljon vagy terjesszen semmilyen információt (szöveget, fényképeket, videókat vagy bármilyen más anyagot) a weboldal adminisztrátorának előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

- ne módosítsa vagy károsítsa a weboldal bármely részét.

- tartsa be a weboldal által előírt feltételeket. Egyedül te vagy a felelős a jogosulatlan használat által a weboldalnak és másoknak okozott károkért. A fiókkal vagy anélkül történő használat során Ön beleegyezik abba, hogy nem használ semmilyen programot, alkalmazást vagy a weboldal automatikus elérésének bármely más módját spameléshez, árvízhez, adatlopáshoz, webhely módosításához vagy módosításához. Ezen a webhelyen végzett tevékenységeiért kizárólag Ön felelős.

4. Szellemi tulajdonjogok - A webhely tartalmát ingyenesen kínáljuk Önnek, tájékoztatási célból, a tartalom nem másolható, sokszorosítható, használható, továbbítható, értékesíthető, engedélyezett, terjeszthető a szellemi tulajdon előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül. jogtulajdonos, azaz LEXTOM TRANS ASD KFT Ön beleegyezik abba, hogy a webhely tartalmát nem használja, másolja, terjeszti kereskedelmi célokra, LEXTOM TRANS ASD KFT fenntart minden jogot a weboldal tartalmával kapcsolatban.

5. Jogi nyilatkozat - https://www.lextom-roof.ro nem vállal felelősséget az ezen a webhelyen közzétett anyagok hibájából vagy pontatlanságából eredő károkért. Az anyagok szigorúan tájékoztató jellegűek.

6. Az Általános Szerződési Feltételek elfogadása A weboldal minden korosztályt érint. A weboldal használatával Ön elolvasta és elfogadta az ezen az oldalon feltüntetett feltételeket.

7. A https://www.lextom-roof.ro nem vállal felelősséget az ezen a webhelyen bemutatott információk felhasználásának módjára. A weboldal felhasználói kizárólag felelősek azért, ahogyan a webhelyen található információkat felhasználják. A weboldal tervezői minden felelősséget elhárítanak az ezen a webhelyen található információk felhasználásából és alkalmazásából eredő károkért, balesetekért vagy egyéb kellemetlenségekért.

8. Titoktartási politika - A felhasználók által megadott minden információ bizalmas, és az is marad, https://www.lextom-roof.ro nem használja fel ezeket az információkat, kivéve személyes célokra, és nem használja a felhasználók e -mail címét kéretlen hirdetések küldésére.

9. Nincs garancia - Az információ tartalma a LEXTOM TRANS ASD KFT bizonyos fokú leírására vonatkozik. tevékenységekre, termékekre és szolgáltatásokra, a vállalat nem vállal garanciát arra, hogy:

- elkerülhető a webhely lassú betöltési ideje és a használat megszakítása;
- más rendszereket nem érint negatívan a weboldal használata;
- a megadott webhely mentes a vírusoktól vagy a felhasználó számára potenciálisan káros összetevőktől.

Ezért a LEXTOM TRANS ASD KFT nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, amelyet a weboldal használata okozott.

A honlapon található összes információ a LEXTOM TRANS ASD KFT termékek, árak, adatok, marketingkampányok és promóciók, technikai adatok csak tájékoztató jellegűek. A LEXTOM TRANS ASD KFT tartalmában semmi. webhely határozott ajánlatot jelenthet a szerződéskötésre, vagy kötelező érvényű lehet a LEXTOM TRANS ASD KFT későbbi megállapodások hiányában.

LEXTOM TRANS ASD KFT nem vállal semmiféle képviseletet, ígéretet vagy garanciát a tartalom, a tanácsadás és tanácsadás pontosságára, teljességére vagy megfelelőségére vonatkozóan, nem vállal eredménnyel vagy kellő gondossággal szembeni kötelezettséget senkivel, kifejezetten kizárja és elhárít minden felelősséget a felmerült költségekért, veszteségekért vagy károkért a tartalom használata következtében

10. A weboldal tartalmának célja - A tartalom célja, hogy naprakész és pontos információkat nyújtson.

LEXTOM TRANS ASD KFT nem tudja garantálni, hogy ezek az oldalak hibamentesek, és biztosítja, hogy minden kellő gondossággal eljárni fog a helyes információk biztosítása és a hibák orvoslása érdekében.

Kérjük azokat a személyeket, akik a webhelyen bemutatott szolgáltatások vagy termékek valamelyikét szeretnék megvásárolni, lépjenek kapcsolatba a LEXTOM TRANS ASD KFT a weboldal Kapcsolat oldalán megjelenő módszerek egyikével, hogy tájékozódjon mind a szolgáltatás vagy termék elérhetőségéről, mind a szerződéses feltételekről, az árakról és a műszaki vagy egyéb információkról.

11. Személyes adatok - Amikor információt kérnek Öntől ezen a webhelyen, ez az Ön azonosítására szolgál, vagy annak biztosítására, hogy kapcsolatba léphessenek Önnel. Ez annál is inkább szükséges a webhelyen elérhető alkalmazások használata esetén.

A kért információ jellege különösen a személyes adatokra (név, cím, telefonszámok), e -mail címre, a LEXTOM TRANS ASD KFT felhasználásának vagy felhasználásának módjára vonatkozik. termékek és/vagy szolgáltatások, de tartalmazhatnak a kért szolgáltatások és/vagy termékek használatához szorosan kapcsolódó egyéb információkat is.

A weboldal felhasználói igényeinek és kérdéseinek jobb kielégítése érdekében az ezen a webhelyen kért információkat elektronikus úton tároljuk és dolgozzuk fel.

12. A weboldalon keresztül nyújtott információk - Bármely személy, aki meglátogatja a weboldalt, és aki ezen a webhelyen keresztül személyes adatokat vagy információkat szolgáltat, kifejezett és egyértelmű hozzájárulását adja a következőkhöz: ezen személyes adatok és információk LEXTOM TRANS ASD KFT általi feldolgozása; közvetlen marketing promóciós anyagok szállítása; válasz: LEXTOM TRANS ASD KFT az elküldött kérésekre, kérdésekre és panaszokra (lásd a weboldal Kapcsolat oldalát); a LEXTOM TRANS ASD KFT által végzett egyéb tevékenységek és a törvény megengedi, amelyekhez nem szükséges a címzett hozzájárulása.

LEXTOM TRANS ASD KFT ezeket az információkat bizalmasan kezeli.

A weboldal további használata az Ön kifejezett és egyértelmű hozzájárulását jelenti a 677/2001 törvénynek és a GDPR -nek (a természetes személyek személyes adatok feldolgozása tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad mozgásáról szóló uniós rendelet) megfelelően.

Ha bármilyen kérdése van a weboldal használatával és a védelem használatával kapcsolatos jogainak gyakorlásával kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba a webhellyel a weboldal Kapcsolat oldaláról.

hu_HUHungarian